Mengenai kami

Delimiter

Pakcikkisar.com merupakan sebuah jenama yang menghasilkan produk kisaran bahan tumisan yang digunakan dalam pelbagai masakan Malaysia. Bawang merah, bawang putih, cili kering; apa sahaja yang menjadi bahan tumis, kami akan kisarkan. Produk kami dijamin Halal dan telah menerima pengiktirafan MeSTI daripada Kementerian Kesihatan Malaysia.

Fokus pelanggan pakcikkisar.com adalah pengusaha kedai makan, kedai runcit dan katering yang banyak menggunakan bahan mentah seperti bawang dan halia. Golongan suri rumah juga tidak terlepas daripada menjadi fokus sasaran kami. Jika anda mengalami kesulitan untuk membeli produk kami secara langsung, kami turut menyediakan perkhidmatan penghantaran percuma kepada pelanggan yang berada 15 km sekitar kawasan Ukay Perdana.

Pakcikkisar.com merupakan salah sebuah perusahaan di bawah MEM Synergy Sdn Bhd yang menghasilkan produk bahan mentah bagi kegunaan masakan untuk kegunaan perniagaan dan kegunaan rumah. Antara jenama lain yang berada di bawah MEM Synergy Sdn Bhd adalah Santan Ukay.

  • Pengusaha Kedai Makan
  • Pengusaha Kedai Runcit
  • Pengusaha Produk Makanan
  • Katering
  • Suri Rumah

Jika anda mencari bahan tumisan seperti bawang merah kisar dan bawang putih kisar, pakcikkisar.com sepatutnya menjadi pilihan anda. Sama ada anda adalah suri rumah tangga yang hanya menyediakan makanan untuk keluarga, atau pun anda adalah pengusaha kedai makan yang memasak dalam kuantiti yang besar, kami menyediakan bahan tumisan kisar yang terbaik untuk anda tidak kira untuk apa tujuan.

Tanpa leceh nak mengisar dan mengupas, produk pakcikkisar.com boleh terus digunakan daripada pek. Hanya satu panggilan dan bahan tumisan kisar akan dihantar terus ke tempat anda (tertakluk terma dan syarat).

Setiap produk yang kami pasarkan adalah bahan asli 100%, tanpa dicampur dengan air, pengawet dan sebarang bahan tambahan lain. Setiap bahan yang kami kisar adalah yang terpilih daripada sumber terbaik bagi menjamin hanya yang paling bekualiti yang sampai ke tangan anda.

Image module