BAWANG MERAH

Delimiter

Sama ada anda suri rumah tangga yang menyediakan hidangan untuk keluarga atau peniaga yang mengusaha makanan, bawang merah kisar keluaran pakcikkisar.com akan menjimatkan masa anda.

BAWANG HOLLAND

Delimiter

Dengan produk bawang Holland kisar keluaran pakcikkisar.com, banyak masa anda boleh jimatkan. Kisaran bawang Holland pakcikkisar.com cukup halus dan tanpa air.

BAWANG PUTIH

Delimiter

Nak lengkapkan tumisan masakan anda? Pakai saja bawang putih kisar keluaran pakcikkisar.com. Mestilah bebas pengawet dan tanpa bahan tambahan

CILI BOH

Delimiter

Pedas dan nikmat. Itulah yang ada pada cili boh keluaran pakcikkisar.com. Cili yang kami kisar tak ditambah air, jadi hanya cili boh asli

KUNYIT

Delimiter

Gulai tak cukup kuning? Mungkin sebab tak pakai kunyit kisar dari pakcikkisar.com. Tak perlu lagi kotorkan tangan anda dengan kuning daripada kunyit lagi.

HALIA

Delimiter

Kalau tak ada rencah halia, masakan Melayu tu kurang lengkap dan lazat. Nak lagi sedap? Guna saja halia kisar dari pakcikkisar.com yang tak guna langsung bahan pengawet dan bahan tambahan.

LENGKUAS

Delimiter

Unik dan satu-satunya dalam pasaran. Lengkuas kisar 100% tanpa air dan bahan pengawet. Hanya lengkuas tempatan yang terbaik digunakan

SERAI

Delimiter

Resipi nak pakai serai tapi leceh nak kena pakai blender? Dengan pakcikkisar.com, cuma perlu buka pek dan terus guna untuk memasak.